woensdag 10 juni 2015

Nieuwe kaarten

Vandaag even weer een kort bericht van mij. Uit de serie kaarten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, heb ik een kleine greep gedaan om te laten zien. Ik hoop dat jullie het wat vinden.

Als eerste een kaart die ik ook heb geüpload in de blog van Ryn. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van haar stempels. Deze blijven super!!

Voor deze kaart heb ik op de achtergrond gewerkt met Inka Gold. Dat is ook geweldig materiaal wat ik makkelijk vind in de verwerking. Ik vind het een mooi resultaat geven. Nadat ik de auto stempel had ingekleurd, heb ik er een laagje glossy accents op aangebracht.

Als laatst voor vandaag een geboorte kaartje. Het is altijd leuk om een kaart met een doel te maken. Ik vind het heerlijk om te stempelen en alles te voorzien van een mooie kleur. Voor de naam en de datum gebruik in een stans in combinatie met mijn cuttlebug.

2 opmerkingen:

  1. Hello Evelien, so nice to see you blogging your charming cards! Thank you so much for continuing to share them with me and for your kind words. Out of this batch, I love this Gerbera card best. The colours feel like a summer day. Love it! Keep on creating talented lady :)

    BeantwoordenVerwijderen