woensdag 14 oktober 2015

Oktober 2015

Oktober begon goed voor mij. Op 1 oktober kreeg ik een berichtje dat ik de challenge winner was in september van Designs by Ryn. Dat is nog eens een mooi begin van de maand! Als prijs heb ik een mooie stempel opgestuurd gekregen. Deze heb ik ontvangen, maar ik heb nog geen tijd gehad om er een kaart mee te maken. Dat houden jullie volgende maand van mij tegoed.

Deze maand kreeg ik een leuke opdracht. Ik kreeg de vraag om 3 kaarten te maken. 2 geboortekaartjes en 1 kaartje voor mensen die opa en oma waren geworden. Deze 3 hebben met elkaar te maken, dus de kaartjes heb ik ook in dezelfde lijn gemaakt. Het is een soort drieluik geworden.

Voor de achtergrond heb ik de stempel 'three leaves set' van designs by Ryn gebruikt. Deze heb ik met Versa Mark gestempeld. Daaroverheen heb ik Pan Pastels gebruikt om er kleur op aan te brengen.
De stempel van het jongetje heb ik gespiegeld voor de 'opa en oma' kaart. Hierdoor kwam het mooier uit op de kaart. De stempels heb ik ingekleurd met Derwent colour soft potloden.
Voor de letters en de datum heb ik mijn Cuttlebug gebruikt.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


2 opmerkingen:

  1. This is a cute group of cards! I like how they are all similar but slightly different. Wishing you all my best Evelien :)

    BeantwoordenVerwijderen