zondag 22 november 2015

November 2015

Deze maand is er een late blog van mij. Het grootste deel van de tijd ben ik bezig geweest met mijn kerstkaarten. De volgende keer zal ik die laten zien.
Hieronder zie je een kaart waarin ik mijn gewonnen stempel van Design by Ryn heb gebruikt.
Ik heb hem gestempeld en met WOW embossing poeder bestrooid. Daarna heb ik hem nog wat ingekleurd. Volgende maand hoop ik wat meer kaarten te kunnen maken met duidelijkere voorbeelden. Voor deze kaart heb ik ook gebruik gemaakt van een stans van een fiets en die heb ik zo bewerkt dat ik er een tandem van kon maken.

Soms heeft iemand een opkikkertje nodig en daarvoor had ik een kikkertje gehaakt en daar een kaartje aan gehangen. Toen ik dit kikkertje meenam naar het ziekenhuis kreeg ik al allerlei leuke reacties. Na 2 dagen vroeg een zaalgenoot of ik ook wel wat voor haar wilde haken. Ze wilde graag een hond en een paard met bungelpoten. Omdat ik hier geen patroon van had, moest ik even denken en zoeken, maar ik ben toch wel erg tevreden met mijn resultaat.
2 opmerkingen:

 1. Hey Evelien, your little creatures are so cute!!! You did a great job with them :D Like the clouds in the bicycle card. Thanks for showing me. All my best to you!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Ryn,

   A very late response from me. Thank you for your lovely words.
   I'm wishing you all the best for Christmas and a very happy new year!!

   Verwijderen